Marukyu presenteert,  vanaf November 2017 ook een speciale lokvoer serie voor open water!

 

 

Op verzoek van veel witvissers die de lokkende kracht van de karper gerichte lokvoer soorten al kennen  heeft Marukyu zich het afgelopen jaar bezig gehouden met de ontwikkeling van een serie lokvoeders in 2 KG verpakking voor open water, Marukyu Natural!

Met open water bedoelen we de diverse Nederlandse kanalen, rivieren, grachten, vijvers, meren etc.

De kracht van de unieke bestanddelen zoals door Marukyu gebruikt is reeds jarenlang bekend en ook in deze serie behouden.  Denk bij Marukyu niet gelijk aan een hoge prijs, want waar dit wellicht in het verleden een obstakel was is dat geen issue meer. Door een directe relatie tussen Marukyu en Evezet met de bijbehorende exclusiviteit zijn prijs en product in relatie tot elkaar perfect, dus een hoge Value for Money garantie!

De Natural serie is door Engelse, Italiaanse en Nederlandse specialisten op het gebied van wedstrijdvisserij zwaar getest en in de uiteindelijke vorm unaniem goed bevonden. Witvis in het algemeen en Voorn, Brasem en Karper specifiek zijn er niet tegen bestand. Het zet ze aan om te gaan azen en mooier nog is dat het voer ze niet voedt, maar aanzet tot het vinden van voeding, uw haakaas dus!

In deze mixen kan met reguliere boosters een smaak of geur aangebracht worden, maar in principe zijn ze klaar voor gebruik. Water en mogelijk aas toevoegen is voldoende voor een super resultaat.

De onderlinge soorten kunnen gemixt worden! Dit is geen noodzaak.

 

Wat zit er in deze nieuwe serie:

Natural Bream

op punt gezet voor grote vis zoals de Brasem en ook Karper is er gek op.

Natural Roach

in zomer en vooral voorjaar najaar en winter hert juiste recept om de Voorns te laten azen.

Natural Fishmeal Bream

grote vis in het algemeen is er gek op, ook Zeelt, Barbeel, maar zeker de meer voorkomende zoetwater giganten zijn uw target!

 

Natural Big River

voor de grote wateren maar door er een andere variant aan toe te voegen prima te gebruiken op elk licht tot zwaar stromend water.

Natural Lake

voor stilstaand tot licht stromend water.

 

Natural River

voor de kleinere rivieren zonder zware stroming.

 

Alle soorten kunnen als voer voor elke witvis stijl worden gebruikt, dus ook Feeder en zelfs de method!