Steve Ringers is al jaren één van de bekendere vissers uit de UK. Hij heeft met zijn ervaringen uit de afgelopen jaren een assortiment samengesteld voor het vissen op karper. Vooral de ontwikkeling van het vissen op de wel zo bekende commercial lakes heeft Ringers geïnspireerd om dit assortiment grondvoer, boilie's en pellets samen te stellen. 

De Ringers Caramel Molasses Liquid is een traditioneel additief waar karper en brasem gek op is. De zoete geur is een perfecte aanvulling in het lokvoer of om te gebruiken in de expander pellets.

In 2016 is het Ringers assortiment weer uitgebreid met een aantal pellets en grondvoer.

Na de Chocolate-orange wafters verkrijgbaar in 6 mm en 10 mm die vorig jaar op de markt zijn gebracht is dit jaar de pellet wafter in 6mm en 8mm op de markt gekomen. Deze licht drijvende wafters blijven net boven de voerstek hangen waardoor er een natuurlijke beweging van het aas onder water ontstaat. De haak zal hierbij als "anker" fungeren, zodat de wafter bij de voerstek blijft. Ook zijn de Ringers wafters Allsorts leverbaar in 10 mm. Deze wafters zitten met verschillende felle kleuren in een potje. 

Ook de F1 lights pellets in 3,5mm zijn nieuw sinds begin 2016. Deze pellet is gemakkelijk zacht te maken met de Ringers pellet pomp en te gebruiken op een zeer kleine haak. Ook voor het bijvoeren is deze pellet zeer geschikt en het voorkomt overvoeren. Zeker wanneer de koudere periodes weer aanbreken is dit van belang.