• Previous
  • Next

Evezet heeft per 01-01-2016 de exclusieve verdeling van de volgende Merken,

Marukyu, een top merk waar het gaat om lokaas, pellets, flavors, boosters, imitatie aas enzovoort. Het bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en is een echte specialist voor de moderne lokaassoorten die vooral met de method en commercial visserij worden ingezet. Marukyu heeft zich echter ook al op vele fronten bewezen als een perfect feeder voer, 100% of ingemengd in een neutraal voer zorgt het voor veel meer en grotere vissen die gaan azen!

De op natuurlijke basis gebaseerde top grondstoffen worden in de 4 eigen productie faciliteiten onder scherp toezicht op versheid en zuiverheid gecheckt. De productie is tot op de microgram nauwkeurig en de hoeveelheid aan bestanddelen in 1 voer geeft aan dat er tot op de gram gezocht is naar de juiste verhoudingen en werkzaamheid.

EcoGear, dit Japanse merk heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van Softbaits en hardbaits die echt werken. Verfijnde technologie, exact tot in het kleinste detail, hoogwaardige materialen en de perfecte combinatie met haken die vlijmscherp zijn en altijd haken! 

Baitfactory, Made in the UK staat ergens voor als het gaat om Pellets, Boilies, grondvoer en additieven voor het vissen op grote Brasem en karper met zowel de vaste hengel, Method, Waggler maar ook het traditionele struinen met een pennetje of statisch op de zoetwater reuzen. Super Value for Money en onderscheidend in resultaat!

Rig Marole, End Tackle op het hoogste niveau, de echte Karpervisser kent het, de starter zal het snel leren kennen. Als karpervissen jou passie is dan is Rig Marole jou partner voor end tackle van de hoogst mogelijke klasse.

Na in Juni reeds de exclusieve verdeling voor Frenzee binnen te hebben gehaald is het pakket van Evezet duidelijk naar een hoog niveau getild zonder de recreatie visser en de daarvoor bedoelde materialen te vergeten. Prijsbewust blijven we en de doelstelling om elke visser met passie te bedienen va top materiaal tegen een prima prijs blijft het uitgangspunt.