Van 2 tot en met 4 december zijn de deuren weer geopend van de Jaarbeurs in Utrecht voor alle hengelsportliefhebbers. Dit jaar pakt Evezet groter uit dan ooit op verschillende locaties verspreidt over de twee beschikbare hallen. Het afgelopen jaar hebben we het pakket aanzienlijk uitgebreid en dit past niet meer op onze vertrouwde stand. Vandaar dat we de verschillende merken hebben verspreid over de beursvloer.

  

Zoals vanouds zal Johan v/d Kolk het Evezet voer weer gaan promoten en zijn hier weer leuke aanbiedingen op voergebied. Natuurlijk zullen we ook weer de nieuwe soorten voor aankomend jaar aan u voorstellen. Naast Evezet zal bij van de Kolk ook Trabucco zijn ondergebracht. Dit Italiaanse topmerk heeft ook voor 2017 al weer een programma klaar en een deel zal hiervan te bewonderen zijn. Natuurlijk hebben we ook een grote range aan hengels, molens en klein materialen bij ons tegen geweldige prijzen. Bezoek ons op stand 24. 

                          

 We zitten op dit moment natuurlijk volop in het roofvis seizoen. Er worden al volop foto's gedeeld op social media  en ook voor Roofvis heeft Evezet de juiste merken gevonden.... Kom kijken op stand 37 bij v/d Kolk!!  Hier hebben wij het hele pakket Rapture en Ecogear beschikbaar. Van het opkomende Ultra light Streetfishing tot het grove geweld op die fameuze meter snoek en alles wat er verder bij komt kijken. Ons enthousiaste Rapture pro staff team zal u van alle informatie voorzien. Zeker de moeite waard om even aandacht aan te besteden!!!

 

Naast ons eigen merk Evezet waar kwaliteit al jaren voorop staat, hebben we de verdeling van het Japanse merk Marukyu ook onder onze vleugels genomen. Dit is waarschijnlijk de grootste voerfabrikant ter wereld. De lokvoeders van Marukyu bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten die voornamelijk uit de zee worden gehaald. Door deze natuurlijke aantrekkingskracht worden de vissen ook in zeer moeilijke omstandigheden naar de voerstek getrokken. Er zit een fantastisch verhaal achter Marukyu! Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek de stand bij v/d Kolk (stand 37) voor meer uitleg.

Dit jaar hebben we ook een super start gemaakt met het Engelse merk Frenzee. Er wordt in korte tijd al veel gesproken over dit fantastische merk. Werkelijk overal is over nagedacht.  Een innovatief merk wat zeker in Utrecht ook een hoop aandacht zal trekken. Op social media hebben we hier al de nodige uitleg en foto's met u gedeeld. Gericht op de commercial visserij, maar zeker ook voor het vissen op open water zijn deze producten een uitkomst. We zullen u hier van alle informatie voorzien die u nodig heeft en zien is geloven! Op de stand van De Snoekbaars (stand 127) is het Frenzee time! U wordt overtuigd!!!

 

We zien jullie graag op een van onze stands in Utrecht!