Complete lokvoer mix voor op rivieren en kanalen

Ri4 is een samengesteld voer wat doeltreffend is wanneer je vist op stromend water zoals de Nederlandse rivieren en/of kanalen. Uiteraard kan Ri4 mix ook ingezet worden op buitenlandse wateren.

Ri4 Allround en Ri4 Voorn/Brasem zijn mixen die kant en klaar zijn. Je kunt ze gebruiken als je vist met de vaste hengel en ook voor in de korf bij het Feeder vissen.

 

De beste manier om deze kant en klare mixen vis klaar te maken is het pak openscheuren en de samenstelling in een ruime emmer doen. Dan deze licht bevochtigen en het water goed verspreiden. Dat kan door te zeven of door met de Accuboor en een grote mixer het voer luchtig te zeven of mixen. Even wachten en dit proces minimaal 3 x herhalen. Vervolgens checken of de samenstelling makkelijk tot een balletje te knijpen is en dan is het tijd om de hele mix nog 1 keer licht te bevochtigen en af te zeven. Klaar is Kees, of Ben, Karel, Frits, Theo, Jolanda, Margreet, Pim etc. etc. Dit voer is er voor iedereen. Niet alleen de recreatie visser. Veel wedstrijdvissers gebruiken deze mixen als basis en voegen er naar believen een additief of Booster aan toe. Op punt stellen noemen we dat. Probeer onderstaande combinatie ook eens. Naast de mogelijke mixen zoals in de brochure beschreven werkt deze ook perfect!

3 delen Ri4 Allround
1 deel Team mix brasem Bruin
1 deel Team mix Voorn zwart of bruin, afhankelijk van de helderheid van het water. Hoe helderder het water, hoe donkerder het voer is een goede richtlijn.
1/4 deel gele of rode EVEZET grove paneer of eicake.

In het water waarmee je het voer aanmaakt los je 1/3 van een fles EVEZET Melasse op, dat gaat alleen in lauw of warm water! Eventueel verzwaren of verschralen met een van de leemsoorten van EVEZET. Maak het geheel aan zoals hierboven beschreven en klaar is ...... Nou ja dat weet je nu wel!

Succes! 

Team EVEZET