De in Nederland zo geroemde havenvisserij komt er met rasse schreden aan. De wedstrijdtop verzameld zich bij diverse hengelsport verenigingen om daar het lotnummer te trekken wat moet lijden tot een net vol voorn.

Dat geluk van het lot is niet het enige wat je nodig hebt, want kom je op een goede stek met bijtlustige vis, dan is het aansporen tot aanbeten en het op je plaats houden van de vis noodzaak.

Daarbij helpt het om een juiste voersamenstelling te gebruiken.

Voorn vang je door EVEZET TEAMMIX VOORN te gebruiken, daarbij voeg je gedoseerd EVEZET HERB BOOST en het kan bijna niet mis gaan!

Het voer kan eventueel afgezeefd worden. Daarna het voer in een ruime emmer doen en al roerend door de emmer met voer langzaam vocht toevoegen totdat er een mix ontstaat waarvan het zinvol is deze over een zeef te halen. Eventueel kan de accuboor met garde gebruikt worden, maar LET OP! Je kunt het voer ook dichtslaan door teveel vocht in 1 keer of met te hoge toeren te mixen!

Herhaal dit ritueel minimaal 3 keer en als de mix perfect is, dan pas word de HERBBOOST toegevoegd. Doe dit gedoseerd, op een kilo start je met 2 eetlepels! 

Bedenk je goed dat de geur niet voor ons mensen is bedoeld. De geur is voor gebruik onder water waar vissen het veel sterker waarnemen dan wij vissers!

Je kunt met EVEZET kleurstof het voer eventueel kleuren. Zwart is populair in glashelder water, maar geen must!

Je kunt het jezelf ook makkelijk maken door gelijk EVEZET Teammix Voorn Zwart te kopen.

Veel voornplezier!

Team EVEZET