Dat Jo Adriolo een visser is van absolute wereldklasse, dat was de insiders al lang bekend. 1x wereldkampioen 2x Nederlands kampioen. Jo Adriolo is in 2015 verkozen tot Beste Visser van de Wereld gemeten over de laatste 5 jaar! Dat hij onder zijn naam ook een range lokaas op de markt heeft, is wellicht minder bekend, maar daar komt razendsnel verandering in!

EVEZET is producent van de door Jo samengestelde lokvoeren. Er is een hele range specialistische lokvoeren waarvan we er stuk voor stuk 1 presenteren. Het productteam van EVEZET ziet er op toe dat dit voer samengesteld is en geproduceerd wordt met de meest verse ingrediënten en uiterste precisie! 

EVEZET Jo Adriolo Gardon Mix
Deze mix is zeer speciaal. Als je de verpakking opent dan komt de kruidige geur direct op je af. De met uiterste precisie samengestelde kruidenmix is voor Voorn niet te ontwijken. De geur en smaak zetten Voorn aan tot azen en de vis zal niet snel verzadigd raken! De mix is gebalanceerd en kan door simpele toevoegingen van bijvoorbeeld Leem voor zowel stilstaand, stromend en sterk stromend water gebruikt worden.

Toevoegen van aas (met mate) is uiteraard prima. Ook voor het vissen met Vers de vase in het voer is de Jo Adriolo Gardon mix zeer geschikt, elk levend aas blijft levendig en dus super attractief.

Het toevoegen van water moet gedoseerd gebeuren. Het voer zal na opname van water prima zinken, maar -mits droog genoeg- kan het ook als sterk wolkend voer gebruikt worden.

Alle Jo Adriolo mixen kunnen met elkaar vermengd worden, experimenteren is altijd goed. 

We wensen U een goede vangst en veel visplezier!