Evezet op VISMA 2017

 


 

 

 

Dat er op VISMA 2017 heel veel nieuws te melden is staat vast! Evezet is zelfs aanwezig met een Demo stand aan het water… 

Hier vinden elk uur demonstraties plaats over het vissen op commercials. Maar ook elk half uur een demo door het inmiddels bekende Rapture Roofvisteam Nederland. Uiteraard zijn ook alle producten verkrijgbaar.


 

Present met: met alle nieuws van de merken Evezet, Frenzee, Marukyu, Baitfactory, Rapture en Ecogear…

 


Aan én in het water zal er gedemonstreerd worden wat er nodig is om op een commercial met succes te vissen en daardoor ook meer te vangen.

 

 

Links: Evert Tijssen, Pro Staffer van Frenzee schiet bij… Rechts: Jan van de Bovenkamp winnaar van o.a. het prestigieuze Sud West klassement in Duitsland is ook aanwezig in Rotterdam.

 

 De verschillende onderwerpen die telkens de revue passeren zijn o.a.: 

 Witvis: Evezet/Frenzee

 

·         Het vissen met de vaste hengel - alle denkbare vormen worden belicht.

 

·         Gebruik van de pelletwaggler – veel ‘tips & trics’

 

·         De (method) feeder - er kan meer dan je vooraf ooit dacht.

 

Tevens is er een doorlopende info in kleine tanks met voer, pellets en diverse rigs waar o.a de werking en het gebruik van diverse Marukyu, Baitfactory en Evezet  producten maar ook materiaal gebruik van Frenzee word getoond!

 

 De Rapture mannen én vrouwen zijn specialisten in met name het Ultra Light Game (ULG).

 

Roofvis: Rapture/Ecogear

 

Demo’s van het dropshotten, jiggen, verticalen, ‘cast and retrieve’ met hard- en softbaits. Er komt veel aan bod! De Rapture mannen én vrouwen zijn specialisten in met name het Ultra Light Game (ULG). Technieken die broodnodig zijn bij bijvoorbeeld streetfishing!

 

 Als roofvisser móet je zeker naar het bassin van Evezet waar met name Rapture gave demonstraties geeft.

 

Evezet timmert inmiddels ook internationaal hard aan de weg. In veel speciaalzaken vind je het welbekende assortiment merken en producten. Met natuurlijk alle benodigdheden voor de moderne witvisserij en alle specialisatie voor het commercial vissen, in de schappen én aan de wand! Met goede producten komen immers ook de goede resultaten… Wat te denken van de prestaties nationaal en internationaal? Frenzee angler Jon Whincup is gekozen tot Match Angler of the Year in de commercial thuishaven Engeland. Daarmee is hij dus absoluut de beste visser van het afgelopen seizoen.

 


Tevens is de Frenzee HGV transportkar onderscheiden met de prestigieuze Best Product Award.  Ook is er een nieuw ambitieus team onder de naam Frenzee Commercial XXL gestart; hierin zitten o.a. de Nederlands Kampioen Commercial én de Runner up, Dylan en Jan Oomen.
 

 

Evezet in actie!!

 

Marukyu… Evezet heeft voor de promotie van dit merk Reijer Kros aangetrokken die Marukyu en haar producten tot in het kleinste detail kent én er al jaren succesvol mee vist! Marukyu  kreeg ook een Best Product Award voor hun Sticky Pellets, die moet je gezien hebben! Evezet teams scoren super door heel het land, maar ook o.a. in Duitsland. Het Evezet Team werd in de Nationale Teamcompetitie derde en in het Team van het Jaar Klassement zelfs eerste! 

 

Jan van de Bovenkamp won het prestigieuze Sud West Klassement in Duitsland en het team werd daar tweede. Alle Evezet vissers vissen op internationaal niveau en dat zegt iets over de prestaties!

 

Hot news!

Wat mag je verder aan ‘hot news’ verwachten:


Evezet - De nieuwe aanvulling in het assortiment XXL Commercial, de Xpander serie.
Marukyu - Allereerst een verrassende prijsdoorbraak en het complete assortiment!
Baitfactory - Een nog onbekende grootmacht in betaalbare lokaasproducten (gericht op grote vis)!
Frenzee - De nieuwe producten 2017 waaronder de Loaded Hooklength Series.
Rapture - De ULG series Softbaits waaronder de inmiddels razend populaire Evoke.
Ecogear - De Grass Minnow en Baltshads.

 

Kortom Evezet en consorten zien jullie graag terug in Rotterdam!

 

Team Nederland

Reijer Kros - Marukyu

Team Evezet / Frenzee XXL

Street Fishing Team Rapture

Kaylee Goedhardt - Evezet