27 april 2013
Vissen is soms zo makkelijk, maar vangen helaas vaak ook best moeilijk!

Nu heeft EVEZET met THE COMPLETE MIX in ieder geval een ding een stuk makkelijker gemaakt voor de sportvisser die zich niet bezig wil houden met samenstellingen van voer en of de fine tuning ervan. THE COMPLETE MIX is simpelweg een voer wat met alle hengelsportstijlen prima zal werken. Door wat te spelen met de hoeveelheid water speel je met de kleefkracht en zal de werking sneller of langzamer worden, droger voer werkt sneller! Let wel op dat alle ingrediënten een voldoende hoeveelheid vocht krijgt om het te laten zinken anders drijft je voer en dat werkt zeker niet!

De sticker op de verpakking geeft aan op welke soorten vis het voer is gericht, makkelijker kan dus niet. Ruime 2 kg zakken bieden je volop voer voor een super visdag zonder zorgen en met veel vis! De mix werkt super voor het vissen met de Vaste hengel, Match, Feeder en Winkle Picker.

Ook bij The COMPLETE MIX is het zeven van je voer aan te bevelen, zo krijg je de beste verdeling van water en structuur waardoor het voer optimaal zal werken.

Brian van de Bovenkamp