The Golden Formula

 

By Evezet

                                     

 

Nijkerk, het is mei 2017 en we zijn eruit! De Golden Formula voor de recreant en sportvisser is geboren. De mooie duidelijke

verpakking met uitleg op de achterkant is een aanwinst in het al ruime Evezet assortiment. Nu de recreatieve visser steeds vaker langs de waterkant is te zien, is The Golden Formula er precies op tijd, want uiteraard is het doel van het gaan vissen veel meer dan alleen vangen maar het is wel lekker als ook dat lukt! En daar helpt deze serie lokvoeren zeker bij!

 

 Voor die visser die zijn/haar passie om wil zetten in resultaat komt Evezet met de voordeelpakken lokvoer onder de naam The Golden Formula.

 

Makkelijk te bereiden, genoeg voor een heel weekend hengelsport plezier want, 4 kilo in een zak! De prijs van deze voordeelpakken is het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

 

De serie bestaat uit;

 

TGF Feeder,

 

Dit is een mix die als allrounder voor het feeder vissen gezien mag worden. Een focus op alle witvissen zoals Voorn, Brasem, Karper, Zeelt, Winde etc. etc. Wanneer juist aangemaakt zal het lokvoer makkelijk uit de korf lossen en haar verleidende lokkende werking doen vanaf het moment dat het op de stek ligt!

 

De mix is makkelijk te bereiden. Meng de benodigde hoeveelheid lokvoer in een ruime bak, voeg water toe en meng het geheel met de hand. Waar nodig dit ritueel meerdere keren herhalen tot er een massa ontstaat waar een balletje mee te vormen is dat na enige druk ook weer netjes uit elkaar valt. Daarna het lokvoer op een 3 mm of 6mm zeef zeven en checken of het voer na het zeven nog steeds de juiste vochtigheid heeft, anders rustig nog een keer water toevoegen. Het toevoegen van aas of een specifieke geur/smaakstof kan. Wij raden de Evezet additieven aan!

 

 

 

TGF Allround,

 

Dit is een mix die als allrounder voor het vaste hengel vissen gezien mag worden. Een focus op alle witvissen zoals Voorn, Brasem, Karper, Zeelt, Winde etc. etc. Wanneer de juiste hoeveelheid vocht is toegevoegd kan de TGF mix makkelijk tot elk gewenst formaat bal worden gevormd. Denk eraan, als het voer natter gemaakt wordt betekend dit een langzamere werking en dat is bijvoorbeeld op stromend water een prima effect. Op stilstaand of langzaam stromend water de mix niet te nat maken.

 

De mix is makkelijk te bereiden. Meng de benodigde hoeveelheid lokvoer in een ruime bak, voeg water toe en meng het geheel met de hand, waar nodig dit ritueel meerdere keren herhalen tot er een massa ontstaat waar een balletje mee te vormen is dat na enige druk ook weer netjes uit elkaar valt. Daarna het lokvoer op een 3 mm of 6mm zeef zeven en checken of het voer na het zeven nog steeds de juiste vochtigheid heeft, anders rustig nog een keer water toevoegen. Het toevoegen van aas of een specifieke geur/smaakstof kan. Wij raden de Evezet additieven aan!

 

 

 

TGF Brasem,

 

Dit is een mix die als grote vissen voer gezien mag worden. Een focus op Brasem, maar ook Karper, Zeelt, Winde etc. zijn er gek op. Wanneer de juiste hoeveelheid vocht is toegevoegd kan de TGF mix makkelijk tot elk gewenst formaat bal worden gevormd. Denk eraan, als het voer natter gemaakt wordt betekend dit een langzamere werking en dat is bijvoorbeeld op stromend water een prima effect. Op stilstaand of langzaam stromend water de mix niet te nat maken.

 

De mix is makkelijk te bereiden. Meng de benodigde hoeveelheid lokvoer in een ruime bak, voeg water toe en meng het geheel met de hand, waar nodig dit ritueel meerdere keren herhalen tot er een massa ontstaat waar een balletje mee te vormen is dat na enige druk ook weer netjes uit elkaar valt. Daarna het lokvoer op een 3 mm of 6mm zeef zeven en checken of het voer na het zeven nog steeds de juiste vochtigheid heeft, anders rustig nog een keer water toevoegen. Het toevoegen van aas of een specifieke geur/smaakstof kan. Wij raden de Evezet additieven aan!

 

 

 

 

 

 

 

TGF Karper,

 

Dit is een mix die als zeer grote vissen voer gezien mag worden. Iets grover van structuur en vol lokkende werkzame bestanddelen waar o.a. Karper gek op is. Een focus op Karper maar ook Zeelt en bijvoorbeeld Barbeel zijn er gek op. Wanneer de juiste hoeveelheid vocht is toegevoegd kan de TGF mix makkelijk tot elk gewenst formaat bal worden gevormd. Denk eraan, als het voer natter gemaakt wordt betekend dit een langzamere werking en dat is bijvoorbeeld op stromend water een prima effect. Op stilstaand of langzaam stromend water de mix niet te nat maken.

 

De mix is makkelijk te bereiden. Meng de benodigde hoeveelheid lokvoer in een ruime bak, voeg water toe en meng het geheel met de hand, waar nodig dit ritueel meerdere keren herhalen tot er een massa ontstaat waar een balletje mee te vormen is dat na enige druk ook weer netjes uit elkaar valt. Daarna het lokvoer op een 6 mm zeef zeven en checken of het voer na het zeven nog steeds de juiste vochtigheid heeft, anders rustig nog een keer water toevoegen. Het toevoegen van aas of een specifieke geur/smaakstof kan. Wij raden de Evezet additieven aan!

 

 

 

 

 

TGF Voorn,

 

Dit is fijne structuur mix met een duidelijke focus op Voorn. Uiteraard zijn ook andere witvissen er gek op.  Wanneer de juiste hoeveelheid vocht is toegevoegd kan de TGF mix makkelijk tot elk gewenst formaat bal worden gevormd. Denk eraan, als het voer natter gemaakt wordt betekend dit een langzamere werking en dat is bijvoorbeeld op stromend water een prima effect. Op stilstaand of langzaam stromend water de mix niet te nat maken.

 

De mix is makkelijk te bereiden. Meng de benodigde hoeveelheid lokvoer in een ruime bak, voeg water toe en meng het geheel met de hand, waar nodig dit ritueel meerdere keren herhalen tot er een massa ontstaat waar een balletje mee te vormen is dat na enige druk ook weer netjes uit elkaar valt. Daarna het lokvoer op een 1.6mm of 3 mm zeef zeven en checken of het voer na het zeven nog steeds de juiste vochtigheid heeft, anders rustig nog een keer water toevoegen. Het toevoegen van aas of een specifieke geur/smaakstof kan. Wij raden de Evezet additieven aan!

 

 

Kortom, een mooie range lokvoeren die gaan helpen de vis aan de schubben te komen!