EVEZET is Changing the Game!

Wij presenteren de GAME CHANGER Series.

De complete focus is om met method/feeder of vaste hengel gericht op F1-Karper- Skimmers en andere grote witvis zoals brasem te vissen. Steeds populairder wordt het vissen op Karper met de witvis methode. Veel stedelijke vijvers worden ingericht voor deze visserij. Ook richten meer professionele commercial vijvers zich op deze visserij. Iedereen wil immers kanjers van formaat vangen en ook in deze visserij de concurentie te slim af zijn.

Daarom heeft de ontwikkeling van het Game Changer pakket veel voeten in aarde gehad. Niet zomaar over 1 nacht ijs maar juist extensief testen en herformuleren bracht ons steeds dichter bij het uiteindelijke resultaat. Super verse attractieve ingrediënten zijn gebruikt in de mixen. Ingrediënten die echt specifiek voor deze visserij zijn ontwikkeld en gecombineerd met vertrouwde bewezen producten om zo tot een unieke lokkende werking te komen.

De namen verraden slechts een deel van de inhoud, geloof ons als we zeggen dat dit de (Commercial) visserij gaat veranderen, Game Changing dus! Deze mixen behoeven geen toevoegingen maar kunnen ze wel verdragen. Natuurlijk aas of pellets zijn dan de logische keus. Game changer komt in 2 kilo verpakkingen. Wanneer je minder nodig hebt de zak na opening goed afsluiten en koel bewaren voor optimaal rendement bij hergebruik. Aangemaakt voer kun je mits kort na het vissen invriezen!

LET OP! Het aanmaken van de mixen moet met zorg gebeuren, langzaam en in meerdere stappen bevochtigen en zeven is een must voor het beste resultaat en de beste werking.

De Serie bestaat uit de volgende soorten

Product code     Naam product                                                                

2016308              EVZ Game Changer Ultra Sweet mix      

2016309              EVZ Game Changer Method Fish mix                     

2016310               EVZ Game Changer Meaty Banana                         

2016311                EVZ Game Changer Choc & Corn                              

2016312               EVZ Game Changer F1  

De Evezet Game Changer soorten toegelicht

Evezet Game Changer Ultra Sweet mix
Dit is een super zoete variant waar de focus ligt op de grote attractie waarden die vis van ver lokt naar de voerstek. De opvallende gele kleur laat geen enkele vis ongeinteresseert en de combinatie van kleur en geur is dan ook waar het hier om draait. Bij voorkeur met de vaste hengel methode maar zeker ook in de method/Feeder te gebruiken. Hoogwaardig vismeel is naast de overige verse hoogwaardige  bestanddelen één van de attractoren in deze mix.

Evezet Game Changer Method Fish mix
Ook hier is een heel specifieke geur de lokker. Een zeer specifieke toevoeging van hoogwaardige vismeel maakt dat grote vis in elke denkbare soort geinteresseerd raakt. Ook hier is gekozen voor een natuurlijke gele kleur. Zou bij voorkeur toegepast moeten worden op de method/feeder methode maar kan ook prima als vaste hengelvoer worden gebruikt. Denk eraan deze mix ruim vooraf te bevochtigen! Eén van de ingrediënten die in deze mix, naast de andere hoogwaardige bestanddelen als extra attractor is benut, is Red Krill.

Evezet Game Changer Meaty Banana
Raar maar waar en bewezen bij diverse tests. De zoete geur van banaan gecombineerd met een vleug hoogwaardige vleesmeel zet bij de karper en o.a zeelt, winde en barbeel de zintuigen op scherp. Bewezen in tests door het hele seizoen heen blijkt deze unieke flavour combi super te werken. Bij alle methoden van visserij toepasbaar. Denk ook aan de specifieke riviervisserij op winde en barbeel. Vis en vleesmeel zijn de ingrediënten die dit voer haar specifieke geur en werking geven.

Evezet Game Changer Choc & Corn
Is een licht gebruinde chocolade zoete mix die zijn werking op allerhande wateren bewezen heeft. Schitterende resultaten op vooral grote brasem en karper waren het resultaat. Hierin worden o.a. crushed pellets gebruikt waardoor de mix een mooie structuur krijgt en een hoge attractiewaarde. Deze mix blijkt op zowel de commercial als ook open water prima inzetbaar. Als mix voor feeder en method maar ook de vaste hengel te gebruiken.

Evezet Game Changer F1
Deze is specifiek voor wat betreft haar lokkende werking op de kleinere F1 karper soort en de bruikbaarheid in method/feeder en met de vaste hengel. De trigger voor de F1 is anders dan bij andere voorkomende vissoorten. Kleinere behoeftes aan hoogwaardige voedingssoorten, koolhydraten en eiwitten zijn specifiek voor de F1. De gebruikte hoogwaardige vismeel toevoeging is exact afgestemd op de mix. Er is gekozen voor een natuurlijke donkergroene kleur, dit om de kleur van het natuurlijke voorkeurs voedsel te benaderen. LET OP! Deze kleur ontstaat na het bevochtigen. Het is belangrijk om zeer gedoseerd water toevoegen omdat de kleur langzaam moet kunnen inwerken op het voer.

Gebruikstips

  • De mixen zijn compleet, ze behoeven geen additieven maar kunnen wel verrijkt worden met aas in alle soorten.
  • Elke mix reageert anders op het toevoegen van vocht, dus is het advies om er gedoseerd in meerdere stappen water aan toe te voegen.
  • De F1 mix bijvoorbeeld kleurt groen na het bevochtigen, mengen met de mixer heeft hier de voorkeur boven de zeef.
  • De Method Fish mix neemt veel vocht op en moet echt verzadigd worden dus ruim vooraf klaarmaken.
  • De andere 3 soorten Ultra Sweet, Meaty Banana en Choc & Corn zijn sterk geurende voertjes, ze pakken behoorlijk vocht maar hier moet je niet te ontstuimig mee omgaan. Bereid deze soorten in minimaal 5 herhalingen van de stappen bevochtigen, mengen en zeven. Check ze na 30 minuten op indroging. Je moet er wel een bal van kunnen maken die pas in het water loskomt.
  • Wolken kan ook, daarbij kun je spelen met vocht. Gooi bijvoorbeeld eens je cup vol los aangemaakt voer. Dompel je cup op de stek onder water en laat het voer uit je cup stromen. Het wolkende effect zie je dan al snel.
  • Dit voer zit vol hoogwaardige vetten, eiwitten en koolhydraten. Lokvoer voor grote vissen dus die een hoge voedingsbehoefte hebben. De karper en zeelt maar ook brasem van formaat is er gek op. Het verrijken van dit voer na het aanmaken kan met alle denkbare aassoorten zoals ook worm, caster, pellets en of bijvoorbeeld partikels.
  • De aanpak met vaste hengel, feeder of method feeder verschilt per water. Geen van de drie methoden is altijd de meest succesvolle. Maak vooraf keuzes gebaseerd op kennis van het gekozen water.
  • Door een 50/50 mix te maken met Evezet Xpander Crush is de combinatie ook geschikt om als paste te benutten. Dan komt er wel een zeer ruime bevochtiging bij kijken. De mix moet als het ware een zacht en constant oplossend deeg worden.
  • Vis je ermee op grote afstanden met de method dan is iets meer vocht wenselijk voor een betere hechting in de feeder tijdens de worp.

Ga terug