Evezet lanceert 3 nieuwe Team Spirit soorten

De Team Spirit soorten van nu zijn de immens populaire Super Brasem, Super Voorn en Super Voorn Zwart, Super Feeder en WK Feeder. Veel prijzen werden met deze 5 soorten in de wacht gesleept, Nationaal en Internationaal. Nu is het na veel testen zover dat we er drie soorten aan toe willen voegen.

De Team Spirit Skimmer
Een op bliek en brasem gericht voer dat in de mix met andere Team Spirit soorten het voer perfect geschikt maakt voor o.a. de vele kanalen waar de bliek en brasem de boventoon voeren. Veel wedstrijdvissers weten dat deze twee soorten vis heel vaak het verschil maken bij veel grote evenementen.

De Team Spirit Super Allround
Deze mix is de perfecte toevoeging aan bestaande mixen die je meer volume wil geven of om als allround lokvoer zonder te mixen puur te gebruiken. Het voer verandert van kleur na het aanmaken, dit gebeurt met 100% natuurlijke producten. Van beige naar een meer aardse tint bruinoranje. Een super populaire kleur bij elke visserij! De kleur biedt voldoende contrast maar ook een mooie eenheid met de meeste bodemsoorten.

De Team Spirit Elite
Een voer waar het doel is om je focus nog meer op de grote witvissen zoals karper en brasem te verleggen. Het voer kent een aantal ingrediënten die tot nu toe niet in standaard mixen gebruikt werden. Na extensief testen bleek de werking extreem goed. Bij de populaire grote witvissoorten rekenen we zeker ook de dikke voorns, zeelt en winde. Het kan zowel op open water alsook op de commercial gebruikt worden. Naast het vaste stok vissen is de mix ook op de Method en in de korf te gebruiken. Voeg dan voor het beste resultaat Team Spirit Super Feeder of WK Feeder toe.

Ga terug