Evezet oliën

Evezet heeft een rijk pakket aan oliën. De handige 50ml potjes met brede hals maken het dippen van haakaas mogelijk.

Gebruik
Oliën zijn lastig oplosbaar, lauwwarm water is bevorderlijk voor het oplossend effect. Let op! Echt oplossen doet het niet.
We raden vanwege de puurheid van Evezet oliën matig gebruik aan. Puur soaken of dippen kan. Gebruik de olie op aas en of in voer/partikel mixen.

Evezet hennep olie
Evezet hennep olie wordt verkregen door extractie uit hennep zaad. De van nature aanwezige oliën zijn aantrekkelijk voor o.a. Karper en alle witvissoorten. De vloeistof is diepgroen van kleur. Deze olie kan bijvoorbeeld je gekiemde hennep een extra boost geven. Bij de kiemfase komen in het kookvocht essentiële oliën los die vaak met het kookvocht worden weggegooid. De Karpervisser gebruikt het bijvoorbeeld in zijn/haar particlemix en al dan niet in de PVA sok. Wanneer je gekiemde hennep, pellets of partikel mixen soaked in de hennep olie dan vormt het een laag die ook in kouder water loskomt en de sterke pure aroma afgeeft.
Wees behoedzaam bij gebruik, het is al snel te veel.

Evezet Fish olie
Evezet fish olie werkt o.a. super op pellets die vaak bijgevoerd of als aas gebruikt worden op de commercial. Ook wordt het steeds vaker bij o.a. de visserij op openwater in het voer aangebracht. Fish olie is over het algemeen oranjebruin van kleur, het zit vol omega 3 vetzuren wat voor de vissen een rijke bron aan energie is. De karpervisser gebruikt het veel en vaak maar let wel op want de Evezet oliën zijn puur en dus is te veel gebruiken contraproductief.

Evezet Anijsolie
Evezet anijs olie is een bekende geur die vooral bij de specifieke voornvisserij voor velen onmisbaar is gebleken. In bijna elke voermix voegen deze vissers droge gemalen steranijs toe. De geur is sterk en dus is spaarzaam gebruik aan te raden. De olie wordt zowel opgelost in lauwwarm water voor het aanmaken van voer alsook direct op diverse soorten aas.

Ook is bekend dat Meerval de anijs geur en smaak op prijs stelt.

Evezet Scopex olie
Evezet scopex olie is een pure vorm van zoetstof en is direct op het aas te gebruiken. Vooral de dikke vissen zoals brasem en ook karper zijn er gek op. Scopex is verkrijgbaar in veel variaties zoals op alcoholbasis of in poedervorm. De olie heeft door het hoge drijfvermogen van de drager niet alleen een horizontale maar ook verticale werking. Vis wordt van ver gelokt!

Evezet Amandel olie
Deze sterke amandel geur is vooral goed wanneer grote witvis je target is. Door de sterke geur is deze olie direct effectief op de visstek. Ook hier geldt, gebruik niet te veel.

Evezet Lever olie
Hoezo lever zullen de meeste vissers denken. Nou vraag dat maar eens aan één van de vele gebruikers van deze super lokker. Op de wormen, maden en casters geeft lever haar erg specifieke maar voor vis ook zeer aantrekkelijke geur en smaak af. De licht zoete smaak spreekt alle witvissoorten aan.

Evezet banaan olie,
Evezet banaan olie is wellicht de minst bekende soort in de serie. Dus doe er je voordeel mee want naast dikke brasem zijn ook de echt grote voorns fan van banaan! Het is een markante zoete geur en smaak die voor grote vis super aantrekkelijk is.

Alle oliën zijn het hele jaar door te gebruiken.

Ga terug